Интернет-магазин красной икры IKRA.ua

×
(044) 451-54-22   0987569293   Контакти Допомога | Пошук | Мапа сайту | Корзина | Реєстрація                 ВХІД

Печена картопля з вершками і чорною або червоною ікрою

Це дуже смачне канапе готується виключно за особливим випадкам і чудово поєднується з ковтком шампанського біля каміна холодним зимовим вечором . Дане блюдо також подається разом з копченим лососем або злегка приправленими , змазаними вершковим маслом , підсмаженими на сковорідці шматочками лососини . Подається на стіл з зеленим горошком і горохом , уживаним у їжу нелущені .

12 зрілих картоплин (по можливості , найменших),
175 мл вершків ,
2 столові ложки дрібно порізаного шніт- цибулі ,
Мелений чорний перець ,
Сік однієї цибулини ,
1 чайна ложка лимонного соку ( за бажанням),
150 мл рослинного масла , відповідного для ретельної прожарювання ,
30 грам вершкового масла ,
100 грам осетрової ікри.
1 . Нагрійте духовку до температури в 200 ° С. Ретельно вимийте щіткою і висушіть картоплю. Кожну картоплину прокалите шампуром або вертелом і покладіть в неглибокий деко. Запікайте в духовці приблизно 10 хвилин.
2 . Змішайте вершки , шніт -цибуля , лимонний сік ( за бажанням) і щедро поперчіть. Відставте отриману суміш в сторону.
3 . Дістаньте картоплини з духовки і розріжте кожну по довжині. Акуратно видаліть м'якоть , залишивши шкірку цілою, і відріжте невеликий шматочок знизу так , щоб вони стояли на тарілці і не падали. Трохи пам'ятайте м'якоть і відставте убік , тримаючи при цьому в теплі.
4 . У великій сковорідці розігрійте олію , і , коли почнуть розлітатися бризки , покладіть в нього картопляні « човники » і обсмажуйте до отримання хрусткої скоринки золотисто -коричневого кольору. Дістаньте їх шумівкою , відкиньте на серветку , складену в декілька шарів , і дайте маслу добре стекти.
5 . За допомогою великої вилки вбийте в картопляне пюре вершкове масло і суміш з вершків , шніт- цибулі і лимонного соку. У кожну « човник» з картоплі покладіть по чайній ложці « з верхом » отриманого пюре і прикрасьте половиною чайної ложки ікри. Подавати на стіл відразу ж , інакше картопляна шкірка може просочитися вологою і розмокнути .
ГубернаторЪ Камчатки

ГубернаторЪ Камчатки

Настоящая красная икра с Камчатки!

Leave a comment

*
*
*
Главная страница "IKRA.ua" Блог Рецепти страв з ікрою Печена картопля з вершками і чорною або червоною ікрою

ТОВ «ГубернаторЪ Камчатки» — головне підприємство у великій структурі, що контролює виробництво, вилов лососевих, відбір ікри-сирцю, виробництво розвісної ікри, її розфасовка, доставка й реалізація в торговельних мережах України, Росії й зарубіжжя. Червона ікра наших торговельних марок «Губернаторъ Камчатки» і «Камчатський Посол» проводиться й розфасовується безпосередньо в районі вилову риби-сирцю.

 

 

Купити червону ікру

Продукція нашої компанії широко представлена ​​у всіх великих торгових мережах України. А також Ви можете замовити доставку ікри через наш інтернет-магазин - ikra.ua