Интернет-магазин красной икры IKRA.ua

×
(044) 451-54-22   0987569293   Контакти Допомога | Пошук | Мапа сайту | Корзина | Реєстрація                 ВХІД

Цікаві факти про червону ікру

З такої рибки добувають червону ікру З такої рибки добувають червону ікру

Вилов риби проводиться з травня по вересень місяць, в основному. У травні йде вилов чавичі. Це королева лососевих, великий вид риби. За обсягом вилов невеликий, до столу споживача потрапляє дуже рідко.

У червні йде вилов нерки - ікра у неї дрібна, червона, в народі її називають Красниця,

ікра з присмаком гіркоти.
У липні-серпні - рунний хід лососевих, який називають путіна, це вилов кити, горбуші. Від усього вилову річного - 80-85%, більшість попадається горбуші.
У вересні йде вилов кижуча, в невеликих обсягах. Приблизно як у нерки ікра за кольором - яскраво-червона.
ГОСТовского продукція добре реалізовується й на вагу.
Якщо на кришці банки є написи: «Справжня ікра»; «Технологія високої якості»; «слабкосолений», то на це не варто звертати увагу, це маркування, яка не передбачена ні ГОСТом, ні ТУ, і не несе ніякої гарантії; це пишеться для того, щоб залучити покупця. А треба звертати увагу - зроблена за ГОСТом або по ТУ.
«Орландо» завжди поставляє якісну ікру, в основному зроблену за технологією ГОСТу.
Додавання консервантів в ікру не можна сприймати як отруту, додавання консервантів сприяє доставці на Україну з Далекого Сходу якісної ікри, це досягнення цивілізації. Консерванти додаються в усі види продуктів.
У залізних банках ікра зберігається протягом 1 року, якщо виготовлена ​​по ГОСТу.
Бувають випадки, коли пишуть на банці 2-х виробників: Далекосхідний і Український. Треба брати ту продукцію, де зазначений 1 виробник - Далекосхідний, Сахалінський або Камчатський.
Треба брати ікру, зроблену за ГОСТом - це гарантія, що ікра якісна.
Зберігати ікру слід при температурі -4 - 6 градусів - це відсутність розвитку патогенної мікрофлори, небезпечної для організму людини. Але не завжди додержіваются цього температурного режиму в торгових мережах і при транспортуванні. Виробник не винен, якщо не додержіваются температурного режиму, внаслідок чого ікра не витримує терміну придатності.
При відкриванні банки ікри, зробленої за ГОСТом, банку закрити кришкою для того щоб ікра не підсихала, так вона може зберігатися в холодильнику 2-3 тижні. Краще перекласти в скляну банку. А найкраще - відкрити і з'їсти, довго не зберігати, так як ікра - це продукт, наприклад, як посолене, не смажене м'ясо. Потрібно ставитися уважно до використання ікри.
Краще купити 50 гр. ікри ГОСТовского, ніж 100 гр. ікри, зробленої за ТУ. Ікра, зроблена за ТУ - це вже не свіжий продукт, вона або зроблена з замороженої риби, або з риби з додаванням ензиму.
Лосось розводять у ставках (форель, сьомгу та ін), риба харчується штучними кормами.
Далекосхідна риба, яка росте в море, вона не буде їсти нічого зайвого (кит, горбуша).
ГубернаторЪ Камчатки

ГубернаторЪ Камчатки

Настоящая красная икра с Камчатки!

Leave a comment

*
*
*

ТОВ «ГубернаторЪ Камчатки» — головне підприємство у великій структурі, що контролює виробництво, вилов лососевих, відбір ікри-сирцю, виробництво розвісної ікри, її розфасовка, доставка й реалізація в торговельних мережах України, Росії й зарубіжжя. Червона ікра наших торговельних марок «Губернаторъ Камчатки» і «Камчатський Посол» проводиться й розфасовується безпосередньо в районі вилову риби-сирцю.

 

 

Купити червону ікру

Продукція нашої компанії широко представлена ​​у всіх великих торгових мережах України. А також Ви можете замовити доставку ікри через наш інтернет-магазин - ikra.ua