Интернет-магазин красной икры IKRA.ua

×
(044) 451-54-22   38 (098) 905-00-01   Контакти Допомога | Пошук | Мапа сайту | Корзина | Реєстрація                 ВХІД

Ікра красненькая

Червона ікра - найпоширеніший делікатес у всьому світі - має не тільки незрівнянний смак , але і містить величезну кількість поживних речовин. Червона ікра - головний атрибут багатьох сучасних свят та урочистостей . Способи приготування Червону ікру отримують з ікри лососевих риб: нерки , горбуші , кети , кижуча , чавичі , Сіми .

Ціна у червоної ікри значно нижче , ніж у чорної . Це пов'язано з тим , що лососевих риб поки ще більше , ніж осетрових. Червона ікра буває тільки зернистою. Ікринки мають бути великі, що не злиплі , однакового розміру. Найбільш цінною є кетова ікра - її можна відрізнити по помаранчевому проблиски . Вона має дрібні ікринки і тонку плівку.

З ікри горбуші виходить делікатес оранжевого і світло- оранжевого кольору. При приготуванні червоної ікри дуже важливо дотримуватися правила посолу. Ікру з риби слід витягати тільки протягом перших чотирьох годин після вилову , а соляний розчин повинен бути певної концентрації . Розсіл зазвичай настоюється не менше 10 днів . Після засолу в червону ікру додають консерванти , щоб продовжити термін її зберігання. 

Застосування Червону ікру можна подавати як самостійну закуску. Найкраще робити це в скляній ікорниці , яку ставлять на колотий лід. Червону ікру додають у салати , роблять з нею бутерброди. Найпоширенішим є бутерброд з вершковим маслом і червоною ікрою. Цей ніжний смак у багатьох асоціюється зі святом Можна додати червону ікру в рибний салат з рисом : для цього відварюють рис , нарізають цибулю і сьомгу і змішують з червоною ікрою. Заправити такий салат краще майонезом. У салатах з ікрою поєднуються всі морепродукти , тому дуже смачним буде поєднання ікри з креветки Ікру використовують як начинки для яєць або млинців.

 

Але можна спробувати і більш екзотичне поєднання , наприклад , начинити ікрою стиглі персики. Червону ікру частіше за інших використовують при приготуванні суші , ролів та інших страв японської кухні , хоча в Японії вона непопулярна. Корисні властивості Червона ікра - це унікальний за своєю поживністю та хімічним складом продукт. Вона містить легкозасвоювані білки , біологічно цінну речовину - лецитин , мінеральні солі : фосфору і кальцію , вітаміни A , D , E , групи B. Червона ікра не містить вуглеводів і шкідливих жирів і характеризується високим вмістом білка , який майже повністю засвоюється організмом , що для білків тваринного походження - рідкість. Цікавий факт Червона ікра прийшла до нас з Камчатки , де спочатку її не використали в їжу , а лише для корму худоби або в побутових цілях , як клейка речовина . Це пов'язано з її широкою доступністю.

Але пізніше червона ікра придбала цінність як харчовий продукт : її стали солити і вживати в їжу. Калорійність і харчова цінність червоної ікри Калорійність червоної ікри - 249 ккал. Харчова цінність червоної ікри : білки - 31,5 г , жири - 13,2 г , вуглеводи - 1 г

ГубернаторЪ Камчатки

ГубернаторЪ Камчатки

Настоящая красная икра с Камчатки!

Leave a comment

*
*
*

ТОВ «ГубернаторЪ Камчатки» — головне підприємство у великій структурі, що контролює виробництво, вилов лососевих, відбір ікри-сирцю, виробництво розвісної ікри, її розфасовка, доставка й реалізація в торговельних мережах України, Росії й зарубіжжя. Червона ікра наших торговельних марок «Губернаторъ Камчатки» і «Камчатський Посол» проводиться й розфасовується безпосередньо в районі вилову риби-сирцю.

 

 

Купити червону ікру

Продукція нашої компанії широко представлена ​​у всіх великих торгових мережах України. А також Ви можете замовити доставку ікри через наш інтернет-магазин - ikra.ua